BANDIRMASPOR SEÇİMLERİNDE SİYASET GALİP GELDİ

0
316
bandirmaspor-secimlerinde-siyaset-galip-geldi

01 Temmuz 2017

Can Emre /Canemregundem.com

Can Emre

BANDIRMASPOR SEÇİMLERİNDE SİYASET GALİP GELDİ

Spor ve Siyaset

Bandırmaspor kongresinde yaşananları yazmama gerek yok.

Herkes biliyor!

Bandırmaspor takımını 1.ligden 2.lige düşüren Başkan Erhan Elmastaş’ı Bandırmaspor Genel Kurul Üyeleri demek ki başarılı bulmuş ki yeniden onu seçtiler.

Genel Kurul üyelerinin tercihlerine saygı duyuyorum!

Ama….

Hani siyaset yoktu? Başkan adayı Karlahan’ı siyaset yapmakla eleştirenler şimdi ne diyecekler Bandırmaspor’un dibine kadar siyasete sokulmasına?

Seçimler mi?

Başkan Mirza’nın gövde gösterisi yanında, divan başkanı Sezgin’in sık sık Karlahan’ın konuşmasını keserek dikkatini dağıtması, zaman hatırlatması yapması hiç hoş kaçmadı.

Neredeyse oy verecek üyeler ile oy verilen kapalı mekana girecek kadar ileriye gidenler mi, adam adama markaj, baskı ve telkinler gözlerden kaçmayan enstantanelerdi. Bandırmaspor Genel Kurulundan daha ziyade, Belediye Başkanlığı, CHP İlçe Başkanlığı ve Kent Konseyi seçimleri havasında bir spor kulübü seçimleri yapıldı.

Milletvekilleri Mehmet Tüm, Namık Havutça, eski Başkan Sedat Pekel ve partililerin hazır bulunduğu Bandırmaspor kongresinde Karlahan kendi partisinden destek bile görmezken, siyasi, ticari ve sanayi desteği görmeden tek başına kongrede 103 oy alması önemli bir mesajdır.

Karlahan çıktı, onurunla mücadele etti. 103 oy alarak bana göre kazanan taraftı. Beyefendi, sakin, sessiz, Bandırmaspor’un daha iyi olması için çalışan, tırnakları ile kazıyarak buralara gelen, Bandırma’nın evladı bir kardeşimin kendisini siyaset yapmakla ile eleştirene, salonda siyaset yapmayarak yarışması güne damga vurdu.

Kaybetse de, bu yolda kazanandı. Göksel kardeşimi gösterdiği centilmenlik için ayrıca bu kadar siyasi baskıya rağmen çizgisini bozmadığı için kutlarım. Yolu açık olsun. İnşallah Bandırmaspor Onursal Başkanı Mirza’nın dediği gibi ‘2 ligde bir arkadaşa bakıp çıkacağı’  sözleri sözde kalmayıp özde olsun.

Bandırmaspor’a da 2017/2018 sezonunda başarılar dilerim.

canemregündem.com.spor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here