BANDIRMA PANDERMA PORT OTEL AÇILDI

0
216

BANDIRMA PANDERMA PORT OTEL AÇILDI

Bandırma yeni bir konaklama tesisi kazandı.

Bandırma da faaliyet gösteren, daha öncede 1857 de, alkol ve tütün deposu olarak kullanılan tarihi TEKEL binası, önce Altınbahçe Tarım Ürünleri Santic AŞ. İle Ali Bor tarafından kiralanarak, konaklama tesisi olarak 2010 restore edilmiş ve Bandırma da, konaklama hizmeti alanında çalıştırılmıştı.

2020 de ise Avcı Lojistik AŞ. Tarafından işletmesi kiralanarak, Bandırma da faaliyet gösteren, iş insanı Seçkin Avcı ile birlikte yeniden aslına uygun restore edilerek, Bandırma Panderma Port Otel olarak, 17 Ekim 2021 de hizmete girmişti.

Fenerbahçelilerin Bandırmadaki adresi

Aynı zamanda, Bandırma Panderma Port Konaklama tesisini işleten, İş İnsanı Seçkin Avcı, Bandırma Fenerbahçeliler Derneği Şube Başkanı sıfatı ile Bandırma da faaliyet gösteren, Bandırma Panderma Port Otelinin, yani tarihi konaklama tesisinin, aynı zamanda Bandırma Fenerbahçeliler Derneği olarak ta, kullanılacağını duyurdu.

Bu tesis 23 odalı olup, yıldız sistemine göre değil, konaklama tesisi statüsünde olması nedeniyle, beş yıldızlı otel niteliğinde ve konforunda hizmet vermektedir.  Gerek sosyal, gerekse kültürel anlamda, Bandırma ya yeni bir konaklama tesisi kazandıran, iş insanı ve Bandırma Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Seçkin Avcı ile birlikte;

Hizmete giren tarihi bina, konaklama tesis statüsü ile Bandırma da, farklı bir konsept ve hizmet anlayışı ile Bandırma ya ve Bandırma dışından şehrimize misafir olarak gelenlere, kapılarının açık olduğunu söyleyerek, kalite, servis ve otelcilik anlamında, Bandırma’da her türlü organizasyon ve başta konaklama hizmeti olmanın yanı sıra, Bandırma Fenerbahçeliler Derneği olarak ta, hem Fenerbahçeli taraftarlara, hem de diğer takımlara açık olduğuna değinerek, amaçlarının kaliteden ödün vermeden, misafirlerine tarihi binada ve dokusu altında, en iyi hizmeti sunacaklarını söyledi.

Bandırma Fenerbahçeliler Derneği Başkanı ve Panderma Port Oteli sahibi iş insanı, Seçkin Avcı basın mensupları ile bir araya gelerek, hem otel, hem de Fenerbahçe Bandırma Şube Başkanı olarak, soruları yanıtlayarak, basın mensuplarıyla buluştu.