BANDIRMA BELEDİYESİ FESTİVAL PROGRAMINI TANITTI

0
241

BANDIRMA BELEDİYESİ FESTİVAL PROGRAMINI TANITTI

Bu yıl 31.kez düzenlenecek olan; Bandırma Uluslararası Kuş Cenneti ve Turizm Festivalinin basın ayağının tanıtımı; dün çok amaçlı nikah salonunda gerçekleşti.

Pandemi nedeniyle, iki yıldır Bandırma Belediyesinin gerçekleştiremediği Uluslararası Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali tanıtım toplantısına; Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Festival Genel Sekreteri ve Belediye Meclis Üyesi Nüvit Erten, Belediye Meclis Üyeleri  Adem Yılmaz, Fatma Sibel Karabacakoğlu, Eren Ülkü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Funda Öztemel ve Kültür ve Sosyal İşler Şefi İsmail Ülker’in katılımı ile gerçekleşti.

Tanıtım toplantısında konuşan Başkan Tolga Tosun; Bu yıl 31. kez düzenlenecek olan Festivali ‘Pandemi’ nedeniyle iki yıldır gerçekleştiremelediklerini, Kültür ve Turizm Festivalinin ‘Bandırma’ ve bölge adına önemli bir misyonu taşıdığını söyleyerek, daha çok etkinlik, daha çok kültür sanat ve daha çok insan odaklı yaklaşım ile Bandırma’nın tanıtımı adına önemli yazar, konuşmacı ve sanatçıları bu yıl konuk edeceklerini söyleyerek, gerek sahil şenlikleri, gerekse kültür anlamında, Bandırma adına doyurucu bir festival olacağını söyledi.

Festival Genel Sekreteri Nüvit Erten’de festival programı ve etkinlikler hakkında basın mensuplarını bilgilendirerek, dolu dolu bir festival programı hazırladıklarını, basın mensupları ile paylaştı.

Bizde; canemregundem.com olarak, her zamanki gibi Uluslararası Bandırma Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivalini yazarlarımız ile birlikte yakından takip ederek, Festivalin kültür-sanat etkinliklerini kendi penceremizden yazarak, Bandırma’nın tanıtımına destek olacağız.

 

TEILEN
Önceki İçerikKAPATTIK…
Sonraki İçerikKENDİ CENNETİNİZİ KENDİNİZ YARATIN
Bağımsız, özgür, hiç bir kişi yada kurum ile nakdi, ayni yardım ilişkisi içinde olmayan, sadece özgür gazetecilik ve habercilik yapan, çevreye, doğaya ve canlı haklarına saygılı, gazetecilik anlayışı ile gündeme ışık tutmak için yola çıktım. Amacım sadece gazetecilik...