FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR DEVRİM YAPTI

0
198
fenerbahce-taraftari-devrim-yapti

04 Haziran 2018

Can Emre/ canemregundem.com

Can Emre

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR DEVRİM YAPTI

Taraftarlar

Dün Kadıköy’de Fenerbahçe taraftarlarının bayramı vardı.

Şampiyonluk kutlamaları gibi sevinç, heyecan, mutluluk Kadıköy’ü, stadı, taraftarların buluşma noktası yoğurtçu parkını yediden yetmişe tüm taraftarlar coşku seli ile sararken o anlara tanıklık etmek, o duygu selinin yarattığı havayı solumak ve en önemlisi Fenerbahçe’li olarak “Fenerbahçeli taraftarların yaptıkları devrime” şahitlik etmek benim için hayatımın en önemli anıydı.

O nedenle tüm Fenerbahçe’lilere 20 yıllık prangaları kırdıkları ve tek adamlık rejimine son verdikleri için onlara teşekkür ediyor, Fenerbahçe ile gurur duyuyorum.

Bunu başarmak öyle kolay değildi.

Eski Başkan Aziz Yıldırım’ın başarıları yokum? Elbette var. Ama son yıllardaki anlaşılmaz tutumu ve tavrı Fenerbahçe’nin futbol anlamında başarısız oluşu değişimin adeta fitilini ateşledi. Aziz Yıldırım’ın agresif ve bencil tavrının karşısında Ali Koç’un uzlaşıcı, paylaşımcı, şeffaf ve fair play ruhu Fenerbahçe’de bu devrimin başlamasının mihenk taşıydı.

Onun için Sayın Başkan Ali Koç’un yaktığı bu ateşi büyüten ve geliştiren “Fenerbahçe’li taraftarların yani Mustafa Kemal’in askerlerinin” dün Kadıköy’de yaktıkları ateş bence tüm Türkiye’ye mesaj olarak, baskı, tehdit, korku, zorlama ile yönetmenin aslında sona gelindiğinin en somut örneğiydi.

Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un yarıştığı seçimlerde, rakibi Aziz Yıldırım’ı 16092’ye 4644 ezici oy çoğunluğu ile sandığa gömen ve yeni Başkan seçilen Sayın Ali Koç aslında Aziz Yıldırım’ın aday olmayıp Onursal Başkan olarak kalması Aziz Yıldırım için kabul edilemez olarak görülmesi aslında adeta kendisinin sonunu hazırladı.

Şayet Aziz Yıldırım seçimlere girmese Ali Koç tek başına seçimlere girseydi, Aziz Yıldırım her ortamda Ali Koç’u Fenerbahçe Başkanı ben yaptım, o koltuğa ben oturttum diyecek, demoklesin kılıcı her zaman Ali Koç’un üzerinde olacaktı.

Ama her iki adayda seçimlere girerek adeta birbirlerine meydan okuyarak yarışmasının sonucunda yeni Başkan Sayın Ali Koç sandıkta Aziz Yıldırım’ı ezerek, parçalayarak bileğinin hakkıyla, tırnakları ile kazıyarak Başkan oldu.

Önemli olanda buydu. Yarışarak, hak ederek kazanmak. Şimdi Sayın Ali Koç ile rahatlayan ve prangalarından kurtulan Fenerbahçe camiası yeni hedeflere, yeni zaferlere yelken açmış durumda.

Başkanımız Sayın Ali Koç’a ve yönetimine başarılar dilerken, bu devrimi gerçekleştiren Fenerbahçe taraftarlarını kutlar Fenerbahçe’ye başarılar dilerim.

Yeni zaferlere meşale yakmanın ‘Şimdi Tam Zamanı’

Fenerbahçe’de kavgacılığa, baskıya ve tek adamlığa karşı yakılan bu meşale aslında Ülkenin geleceğine yakılan meşaledir.

Gençler sizlere güveniyoruz. Fenerbahçe’nin ve Ülkemizin yolu açık ve güneşli olsun.

Bugün Kalamış’tan güneşin doğuşuna şahitlik ettik. Güneş Kalamış’tan bir başka güzel doğdu.

Bu güneşin tüm Ülkemizde bugün Kalamış’ta doğması gibi daha aydınlık, daha huzurlu ve daha mutlu doğması dileğiyle, hoşçakalın…

canemregündem.com.spor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here